KRYEFAQJA » Tag Archives: bashkia Has

Tag Archives: bashkia Has

Gjendja e akseve rrugore në vend

Temperaturat e ulta të nisura pas ndërprerjes së rreshjeve të dëborës kanë vështirësuar jetesën e banorëve në zonat më të prekura nga moti i ftohtë, dhe sidomos qarkullimin rrugor në zonat rurale. Pavarësisht masave nga emergjencat civile ende ka akse rrugore nëpër fshatra të njësive administrative në zona të thella …

Më shumë