KRYEFAQJA » Tag Archives: biznese

Tag Archives: biznese

Përmbytje nëpër rrethe

Për shkak të shirave të ditëve të fundit, 300 hektarë tokë vijojnë të jenë nën ujë në Zadrimë, 400 hektarë në Balldre-Torovicë dhe 80 hektarë vijojnë të jenë nën ujë në zonën e Bregut të Matit dhe në Barbullojë të qarkut Lezhë. Ministria e Bujqësisë ka njoftuar se për shkak …

Më shumë

Çelet Panairi i Punës, Klosi : Duhen profesionistë!

Çelet Panairi i Punës, Klosi : Duhen profesionistë!

Në Tiranë të enjten në Pallatin e Kongreseve është çelur Panairin e Punës 2016. Marrin pjesë 130 kompani dhe biznese që paraqesin oferta punësimi në sektorë të ndryshem, të tregtisë, hotelerisë, turizmit etj. Kryeministri socialist Edi Rama edhe një herë ka këmbëngulur se bizneset kërkojnë të punësuar profesionistë. “Në këtë …

Më shumë

Gjobiten biznese nga AKU-ja për mosplotësimin e kushteve higjenosanitare

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka penalizuar me gjoba nga 300 deri në 500 mijë lekë bashkitë Tiranë, Shkodër, Fier, Durrës, etj si dhe disa kompani që administrojnë tregjet e hapura të miratuara nga njësitë e qeverisjes vendore, apo edhe subjekte të ndryshme, të cilat nuk plotësonin kushtet higjenosanitare të tregtimit …

Më shumë