KRYEFAQJA » Tag Archives: COD

Tag Archives: COD

Shrëder: Drejtësia, kusht themelor për nisjen e negociatave për anëtarësimin e Shqipërisë në BE

gerhard schroder, COD, Tirane, edi rama, drejtesi, shqiperia ne be

“Drejtësia është kusht themelor për nisjen e negociatave për anëtarësimin e Shqipërisë në Bashkimin Europian”. Kjo ka qenë deklarata themelore që ish-kancelari gjerman, Gerhard Schroder ka bërë sot në Tiranë në qendrën multikulturore COD i ftuar në konferecën “Mbi sfidat ekonomike të emigracionit dhe të integrimit brenda projektit europian”.  “Reforma në …

Më shumë