KRYEFAQJA » Tag Archives: festivali i kenges

Tag Archives: festivali i kenges

Festivali i Këngës në RTSH – Fest 55, strukturë dhe konceptim tërësisht të ri

FEST '55, në mbrëmje mësohen emrat e konkurentëve

Festivali i Këngës në Radio Televizionin Shqiptar në përvjetorin e 55-të të tij vjen me strukturë dhe një konceptim tërësisht të ri. Organizatorët e Festivalit që qëndron në themelin e traditës së muzikës së lehte shqipe publikuan para mediave dhe artisteve konceptimin strukturor dhe përmbajtsor që synon rikthimin e besimit …

Më shumë