KRYEFAQJA » Tag Archives: Giroud

Tag Archives: Giroud

Euro 2016: Franca mund Rumaninë 2-1 në fund të takimit

Euro 2016: Franca mund Rumaninë 2-1 në fund të takimit

Është një ceremoni e shkurtër 12 minutëshe ajo që hapi shfaqjen e madhe të furbollit europian. “Joie de vivre”, gëzimi për të jetuar: ishte titilli i goditur i ceremonisë së hapjes. Skenografi dhe kostume shumëngjyrëshe ishin zbukurimi për 550 personat që vallëzonin në fushë can-can-in e famshëm francez. David Guetta, …

Më shumë