KRYEFAQJA » Tag Archives: gjendja civile

Tag Archives: gjendja civile

Nis “Procesi i Popullimit”

Nis "Procesi i Popullimit”

Ministria e Brendshme ka nisur “Procesi i Popullimit” në përfundim të të cilit në të gjithë vendin do të bashkohen regjistri i gjendjes civile me regjistrin e adresave. “”Procesi i Popullimit” do na japi në fund të ditës një llogari definitive sa jemi dhe ku banojmë” tha ministri i brendshëm …

Më shumë