KRYEFAQJA » Tag Archives: Agron Peni

Tag Archives: Agron Peni

Festivali i 4-ët Ndërkombetar i Kitares në Tiranë

Festivali i 4-ët Ndërkombetar i Kitares në Tiranë

“Brenda çdo kitare, fshihet një histori shkëlqyese….” me këtë frymë Festivali Ndërkombëtar i Kitares mbledh për të katërtin vit në Tiranë virtuozët e këtij instrumenti. Teksa kitara trofe që do ti jepet fituesit të ketij konkursi është tashmë në qendër të skenës së universitetit të arteve, Admir Doci kitarristi dhe frymëzuesi …

Më shumë