KRYEFAQJA » Tag Archives: Amnesty International

Tag Archives: Amnesty International

Amnesty International: Raport mbi retorikën politike nga udhëheqësit botëror

Amnesty International, ka publikuar një raport mbi retorikën politike të përdorur gjatë vitit 2016 nga udhëheqësit politik në të gjithë botën. Sipas këtij raporti gjatë vitit 2016 është shënuar një rritje e retorikes helmuese dhe përçarëse në politikë, ndërkohë që është rritur edhe indiferenca ndërkombëtare ndaj krimeve që ndodhin në …

Më shumë