KRYEFAQJA » Tag Archives: arsimi

Tag Archives: arsimi

Rregullorja e Maturës 2017

matura, 2017, rregullorja e matures 2017, provimi i matures, arsimi

Maturantët të cilët dëshirojnë të vijojnë studimet e larta do tu jepet mundësia të plotësojnë formularin A1 dhe A1Z online në portalin qeveritar “e albania” në periudhën 15-30 Mars dhe më pas pranë shkollave të mesme në datat 25 Mars -10 Prill 2017. Nëpërmjet këtyre formularëve maturantët do të përcaktojnë …

Më shumë

Rama për arsimin profesional

"një përgjigje shembullore për gjithë politikanët dhe shkarrashkruesit e kazanit"

Kryeministri Edi Rama vazhdon të këmbënguli se zhvillimi i arsimit profesional mund të sjelli një reduktim të papunësisë në vend. Në tryezën “Arsimi profesional, sfidat dhe cilësia”, zoti Rama tha se “Nëse arsimi profesional nuk do ishte braktisur 25 vite më parë sot në të gjitha ndërmarrjet nuk do kishte …

Më shumë

Rama : Shkollat shqiptare hapësirë njohëse jo vetëm për shkencat, por edhe për fenë

Rama : Shkollat shqiptare hapësirë njohëse jo vetëm për shkencat, por edhe për fenë

Kryeministri Edi Rama, bëri të ditur projektin më të ri të qeverisë së tij “për ta kthyer shkollën publike në një hapësirë njohëse jo vetëm për shkencat, por edhe për fenë”. Deklaratën e tij zoti Rama e bëri gjatë një aktiviteti të organizuar të shtunën nga Komuniteti Mysliman në ditëlindjen …

Më shumë