KRYEFAQJA » Tag Archives: Cleveland

Tag Archives: Cleveland

Obama: Trump nuk i do punëtorët

Obama: Trump nuk i do punëtorët

Donald Trump “nuk ka asnjë interes për njerëzit që punojnë”. Këtë e tha presidenti amerikan Barack Obama, duke kritikuar versionin pesimist që doli nga konventën republikane. “Ajo çfarë dëgjuam javën e shkuar në Kliveland nuk ishte karakteristike republikane, dhe sigurisht jo konservatore. Ajo çfarë dëgjuam ishte një version thellësisht pesimist …

Më shumë