KRYEFAQJA » Tag Archives: Departamenti amerikan i shtetit

Tag Archives: Departamenti amerikan i shtetit

DASH paralajmëron amerikanët në Evropë

Departamenti amerikan i Shtetit paralajmëron amerikanët që udhëtojnë në Evropë mbi rrezikun e sulmeve të mundshme terroriste që vënë në shënjestër ngjarje të mëdha, vende turistike, restorante, qendra tregtare dhe të transportit. Paralajmërimi, i cili skadon më 31 gusht, 2016 thekson se “numri i madh i turistëve që vizitojnë Evropën …

Më shumë