KRYEFAQJA » Tag Archives: drafti

Tag Archives: drafti

Drafti për financat e qeverisjes vendore “i harruar” nga Ministria e Financave

ministria-e-financave, drafti, mbahet peng, ministri i financave, arben ahmetaj

Ministria e financave po mban peng, prej më shumë se dy vitesh, një nga ligjet më të rëndësishme që lidhet me financat e pushtetit lokal dhe menaxhimin e tyre, draftin për financat e qeverisjes vendore. Ndonëse miratimi i reformës territoriale diktonte si domosdoshmëri shoqërimin e saj me një ligj të …

Më shumë

Vonohet seanca, opozita po verifikon zbardhjen e dispozitave në draftin përfundimtar

Vonohet seanca, opozita po verifikon zbardhjen e dispozitave në draftin përfundimtar

Ndërsa deputetët e parlamentit dhe të ftuarit janë në pritje të nisjes së seancës plenare, një zhvillim i minutave të fundit duket se ka rikthyer frikën se miratimi i Reformës në Drejtësi mund të shtyhet sërish. Shkak duket se është një vendim i anëtarëve të opozitës në komisionin parlamentar të …

Më shumë

Sot mbledhja e rradhës e Komisionit të Posaçëm për Reformën në Drejtësi; Çfarë thuhet në draftin e reformës për vendet e rezervuara?

Mosmarrëveshje për futjen e Reformës për Drejtësi në parlament

Në një kohë që pritet të zhvillohet mbledhja e rradhës e Komisionit të Posaçëm për Reformën në Drejtësi, palët ende mbeten pa një dakordësim sa i takon çështjes së vendeve të rezervuara në Këshillin e Lartë Gjyqësor dhe Këshillin e Lartë të Prokurorisë. Drafti i Reformës në Drejtësi pritet që …

Më shumë