KRYEFAQJA » Tag Archives: Gjirokastër

Tag Archives: Gjirokastër

Bora dhe mjegulla vështirësojnë qarkullimin në Gjirokastër

gjirokaster, rruge, akse, qarkullim, vendi, debore

Në qarkun e Gjirokastrës, veç borës e akullit qarkullimi u vështirësua edhe për shkak të mjegullës, ndaj dhe policia mori masa shtesë. Blerim Berbati, Pergjegjës i Qarkullimit Rrugor tha: “Kemi shtuar menjëherë prezencën e patrullave të policisë prej rasteve të rënieve në ngricë menjëherë.” Ata që qarkulluan sot në rrugët kombëtare …

Më shumë