KRYEFAQJA » Tag Archives: aeroporti i vlores

Tag Archives: aeroporti i vlores

Rama në Stamboll me Erdogan për investime startegjike.

Kryeministri Edi Rama,njoftoi në rrjetet sociale për një takim privat me Presdientin e Turqisë, Erdogan mbi projekte të rëndësishme strategjike, në infrastrukturë dhe veçanërisht infrastrukturën aeroportuale. Me Erdogan kryeministri Rama diskuton mundësinë e finalizimit të projekteve të mëdha në infrastrukturë që pritet të nisin gjatë këtij viti, siç është ai …

Më shumë