KRYEFAQJA » Tag Archives: AKU

Tag Archives: AKU

Siguria ushqimore, 73 subjekte paralajmërohen për bllokim

BE FINANCON NDERTIMIN E 7 LABORATOREVE PER AKU

73 është numri i bizneseve të cilët janë paralajmëruar në të gjithë vendin se do të bllokohen në rast se vijojnë të mos përmbushin kushtet e sigurisë ushqimore. Gjatë kontrolleve të ushtruara nga Autoriteti Kombëtar i ushqimit nga data 20-30 shtator në minimarketet, thertoret, supermarketet, farmacitë bujqësore të kryeqyetit, janë …

Më shumë

AKU, Kontrolle në Vlorë

Sezoni turistik dhe siguria ushqimore e kryesisht në tregjet e qytetit të Vlorës , ka sjellë në një aksion blic Autoritetin e kontrollit ushqimor dhe kreun e përgjithshëm të këtij institucioni Isuf Shehu . Nga kontrolli në terren janë konstatuar problematika kryesisht në produktet vendase të tregtuara në tregje në …

Më shumë