KRYEFAQJA » Tag Archives: ATSH

Tag Archives: ATSH

ATSH merr zyrtarisht Presidencën e AMAN

“Mediat dhe turizmi” ka përbërë fokusin e Asamblesë së 25-të të Agjensive të Lajmeve të Vendeve të Mesdheut mbajtur këto ditë në Tiranë. Për drejtorin e Agjensisë Telegrafike Shqiptare, Gezim Podgorica, këta dy elemente duhet t’i shërbejnë njëri-tjetrit, pasi vetëm duke pasqyruar dhe promovuar resurset dhe pasuritë kulturore, do të …

Më shumë