KRYEFAQJA » Tag Archives: AZHBR

Tag Archives: AZHBR

Panariti: Aministi dhe masa lehtësuese për fermerët debitorë ndaj AZHBR-së

Ministria e bujqësisë do t’i propozojë së afërmi Ministrisë së Financave aministi dhe masa lehtësuese për fermerët që i janë debitorë Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor dhe Rural. Nga Fieri, ku po vizitonte një fermë blegtorale, ministri Panariti sqaroi se në vitin 2000 u bënë disa financime përmes grantit japonez, të …

Më shumë