KRYEFAQJA » Tag Archives: Byrosë Kombëtare te Hetimit

Tag Archives: Byrosë Kombëtare te Hetimit

Projektligji i BKH, LSI e përshëndet, PD dyshuese

Projektligji i BHK, LSI e përshëndet, PD dyshuese

Reagime kontradiktore në politikën shqiptare, pasi qeveria bëri të ditur hollësi rreth përmbajtjes së projektligjit për krijimin e Byrosë Kombëtare te Hetimit. LSI partneri kryesor në qeveri me socialistët deklaroi menjëherë mbështetjen e plotë. Nënkryetari i saj Petrit Vasili, njëherësh dhe kreu i grupit parlamentar, tha se “Ne e mbështesim …

Më shumë