KRYEFAQJA » Tag Archives: G20

Tag Archives: G20

G20: BE e përgatitur për pasojat e BREXIT

Bashkimi Evropian është i përgatitur që “në mënyrë proaktive të trajtojë pasojat potenciale ekonomike dhe financiare” të daljes së Britanisë nga BE, kanë thënë përmes një deklarate ministrat e financave të 20 vendeve më të industrializuara. Ministrat e financave dhe udhëheqësit e bankave kombëtare të 20 ekonomive më të fuqishme …

Më shumë