KRYEFAQJA » Tag Archives: alban zusi

Tag Archives: alban zusi

Mishi dhe bulmeti shqiptar drejt tregut ukrainas

Mishi dhe bulmeti shqiptar drejt tregut ukrainas

Produktet shqiptare me origjinë shtazore, përfshi edhe produktet e bulmetit, tashmë mund të eksportohen drejt Ukrainës. Kreu i Qendrës së Eksporteve Shqiptare, Alban Zusi, e konsideroi këtë si një arritje të rëndësishme, pasi prej 27 vitesh Ukraina e rendiste Shqipërinë si vend të rrezikshëm përsa u takon sëmundjeve veterinare. Zoti …

Më shumë

Ukrainë, shqiptarët biznes në vendin e luftës

Ukrainë, shqiptarët biznes në vendin e luftës

Drejtues dhe anëtarë nga Qendra Shqiptare e Eksporteve zhvilluan një vizitë në Ukrainë për të eksploruar mundësitë e dërgimit të mallrave prodhuar në Shqipëri. Alban Zusi kreu i Qendrës Shqiptare të Eksporteve në këtë vizititë shoqërohej nga biznesmenë që operojnë në fushën e eksporteve të fruta perimeve, turizmit dhe energjitikës. …

Më shumë