KRYEFAQJA » Tag Archives: Delegacioni i BE

Tag Archives: Delegacioni i BE

Delegacioni i BE: Urime, por zbatimi i reformës të nisi menjëherë

Delegacioni i BE: Urime, por zbatimi i reformës të nisi menjëherë

Delegacioni i BE në Shqipëri ka përshëndetur miratimin e Reformës në Drejtësi, duke kërkuar implementimin sa më shpejtë të saj. Në një deklaratë të tij vlerësohet se ndryshimet kushtetuese përbëjnë një refomë të thellë dhe tërësore në gjyqësor. Sipas BE “Ky hap i paprecendent adreson një kërkesë të vjetër nga …

Më shumë