KRYEFAQJA » Tag Archives: deti jon

Tag Archives: deti jon

Pasuritë nënujore shqiptare

auron tare, pasurite nenujore, fot nenujore, trashegim i, kulture, shqiptare, deti jon, adriatik

Teksa debati është shumë i nxehtë për trashëgiminë kulturore mbi tokë, një thesar shumë i madh dhe i pallogaritshëm qëndron nën ujë. Një kërkim i detajuar tashmë prej një dekade me ekspeditën amerikane ka dëshmuar hipotezat e historianëve antikë dhe bashkëkohorë mbi çështje të ndryshme të diskutueshme nga lashtësia deri …

Më shumë