KRYEFAQJA » Tag Archives: Emergjencave Civile

Tag Archives: Emergjencave Civile

Rama inspekton Qendrën e Emergjencave Civile në Tamarë

Rama inspekton Qendrën e Emergjencave Civile në Tamarë

Në qendrën e shpërndarjes së ndihmave të Emergjencave Civile në Tamarë, vijon shpërndarja drejt zonave të thella të Malësisë së Kelmendit ku qarkullimi ka pasur vështirësi. Kryeministri Edi Rama, Ministri i Brendshëm Saimir Tahiri, deputeti Paulin Sterkaj, kryetari i bashkisë Tonin Marinaj dhe prefekti i Shkodrës Paulin Radovani kanë parë …

Më shumë