KRYEFAQJA » Tag Archives: Enver Hoxhaj

Tag Archives: Enver Hoxhaj

Kosova – “Ngritja e një Shteti”

Në prezencë të një numri diplomatësh, profesorë universitetsh dhe studiuesish të rinj, u prezantua në Tiranë libri “Ngritja e një shteti”, me autor ministrin e jashtëm të Kosovë Enver Hoxhaj. Në fjalën hapse të këtij prezantimi kryediplomati shqiptar Ditmir Bushati vlerësoi kontributin shkencor dhe dilpomatik të Enver Hoxhajt, i cili …

Më shumë

Kosova, anëtare e Gjykatës së Arbitrazhit në Holandë

Republika e Kosovës është tashmë zyrtarisht anëtarja e 121-të me të drejta të plota e Gjykatës së Përhershme të Arbitrazhit me seli në Holandë. Anëtarësimi në këtë institucion ndërkombëtar është një arritje shumë e rëndësishme për faktin se Gjykata e Përhershme e Arbitrazhit, është një ndër organizatat më prestigjioze dhe …

Më shumë