KRYEFAQJA » Tag Archives: erozioni

Tag Archives: erozioni

Gjirokastër, shqetësime nga erozioni

erozioni, gjirokaster, rreshqitje toke, rrezik

Reshjet intesive të ditëve të fundit kanë rikthyer problematikën  e erozionit dhe rrëshkitjeve të tokës në qytetin e Gjirokastrës. Strukturat e paqëndrueshme tektonike si dhe reshjet e rrëmbyeshme kanë shkaktuar rreshkitjen masive të dheut në faqet e kodrës në lagjen Cfakë. Shërbimi Gjeologjik në bashkëpunim me bashkinë e Gjirokastrës po …

Më shumë