KRYEFAQJA » Tag Archives: Europol

Tag Archives: Europol

Policia shqiptare do të përfshihet në veprimtaritë e Europol-it

Policia shqiptare do të përfshihet në vepritaritë e Europol

Policia Shqiptare ka marrë vlerësime maksimale nga Europol, organizata e Bashkimit Europian për Zbatimin e Ligjit. “Partneriteti i Europolit me Shqipërinë është një nga gurët e çmuar “milestone” të organizatës që unë drejtoj dhe jam krenar për këtë pasi ka qenë firmëtar i marrëveshjes operacionale dhe strategjike me Shqipërinë” tha …

Më shumë

Europol: Numri i viktimave nga terrorizmi është rritur gjatë 2015-ës

Numri i njerëzve të vrarë nga sulmet terroriste në të gjithë Evropën është rritur gjatë vitit 2015 krahasuar me një vit më parë, sipas agjencisë policore të Bashkimit Evropian Europol. Një raport i publikuar paralajmëron se Shteti Islamik mund ta “vërë theksin më shumë tek operacionet jashtë vendit”, tani që …

Më shumë