KRYEFAQJA » Tag Archives: gazetaret

Tag Archives: gazetaret

Rama, konferenca e fundit për shtyp

edi rama, konferenca e fundit, per shtyp, gazetaret, rtsh,

1 miliard Euro do të injektohen në ekonominë e vendit gjatë vitit 2017. Kryeministri Edi Rama, nga konferenca e fundit për shtyp për këtë vit, e cilësoi si fondin më të madh të akorduar ndonjëherë në ekonominë shqiptare,me fokus të posaçëm në infrastrukturën rrugore, atë shëndetësore dhe shkollore. “Programi i madh …

Më shumë