KRYEFAQJA » Tag Archives: Gjeorgjia

Tag Archives: Gjeorgjia

Stërvitja e përbashkët ushtarake; Gjeorgjia, Azerbajxhani dhe Turqia bien dakord

Ministrat e Mbrojtjes së Gjeorgjisë, Azerbajxhanit dhe Turqisë janë takuar në Qabala të Azerbajxhanit për të diskutuar rreth ushtrimeve të përbashkëta ushtarake. Pas takimit të djeshëm, ministri i Mbrojtjes i Azerbajxhanit, Zakir Gasanov, tha se është rënë dakord të mbahen ushtrime të përbashkëta ushtarake, për të shtuar kapacitetet dhe gatishmërinë …

Më shumë