KRYEFAQJA » Tag Archives: gjykate

Tag Archives: gjykate

Gjermani, dy ish-spiunë jugosllavë dënohen me burgim të përjetshëm

Një gjykatë në Gjermani ka dënuar me burg të përjetshëm dy ish-shefa të inteligjencës jugosllave për orkestrimin e vrasjes se një disidenti jugosllav në shtetin gjerman jugor, Bavari, para më shumë se tre dhjetëvjeçarëve. Kroatët Josip Perkoviç, 71 vjeçar dhe Zdravko Mustaç 74 vjeçar, të dy zyrtarë të rëndësishëm në …

Më shumë