KRYEFAQJA » Tag Archives: gridi kraja

Tag Archives: gridi kraja

Orkestra Simfonike RTSH – koncert në Janinë

orkestra simfonike e rtsh, koncert ne janine, gridi kraja

“Moj e bukur Arbëri”, interpretuar nga tenori Kastriot Tusha dhe sopranoja Eva Golemi është preludi i një koncerti gati historik i Orkestrës Simfonike të RTSH në amfiteatrin veror të Janinës. Në një kombinim të shkëlqyer të muzikës simfonike shqiptare me muzikë tradicionale greke duket se muzika bëhet komunikuesja universale dhe …

Më shumë