KRYEFAQJA » Tag Archives: aksion

Tag Archives: aksion

“Të pastrojmë Shqipërinë”, Rreth 100 000 vullnetarë të angazhuar në pastrim

Pastrimi vullnetar i mjediseve publike po kthehet në një traditë. Green Line Albania organizoi aksionin e gjashtë të pastrimit, i cili nisi nga një prej zonave më të ndotura, fare pranë parkut të liqenit artificial. Nxënës të shkollave, universiteteve, përfaqësues të shoqatave joqeveritare dhe insitucioneve vendore ju bashkuan këtij aksioni. …

Më shumë