KRYEFAQJA » Tag Archives: ambasadori

Tag Archives: ambasadori

Ambasadori Reka: Shqipëria nuk përzihet në punët e brendshme të Maqedonisë!

Ambasadori Reka: Shqipëria nuk përzihet në punët e brendshme të Maqedonisë!

Shqipëria nuk po përzihet në punët e brendshme të Maqedonisë dhe  deklarata/platforma e 7 Janarit është në përputhje me Marrëveshjen e Ohrit. Ky është qëndrimi i Tiranës zyrtare, i bërë i ditur nga Ambasadori i Shqipërisë në Shkup, Fatos Reka në takimin e thirrur nga zyrtarët e Ministrisë së Jashtme …

Më shumë

Ambasadori Lu optimist: “2017-ta do të jetë vit i shkëlqyer për Shqipërinë”

Ambasadori Lu optimist: "2017-ta do të jetë vit i shkëlqyer për Shqipërinë"

Në kulmin e polemikave mes forcave politike në Shqipëri dhe tensionit gjithnjë në rritje në prag të zgjedhjeve të përgjithshme, ambasadori amerikan në Tiranë Donald Lu ka shfaqur doza të larta optimizmi. Duke folu në mbledhjen e përgjithshme të Asamblesë së Dhomës Amerikane të Tregtisë, Zoti Lu tha se “2017-ta …

Më shumë