KRYEFAQJA » Tag Archives: Ballkanin Perëndimor

Tag Archives: Ballkanin Perëndimor

Hahn: perspektiva e anëtarësimit në BE të jetë e fortë dhe e besueshme në Ballkanin Perendimor

hahn

Zgjerimi i Bashkimit Evropian, me të gjitha kushtet dhe kriteret, është politika më e mirë e sigurisë që unioni ka pasur ndonjëhere, por kjo nuk është gratis. Kështu është shprehur komisoneri për zgjerim dhe fqinjësi të mirë Johanes Hahn gjatë një fjalimi në Univeristetin Prinston. Hahn ka saktësuar se eshtë …

Më shumë

NATO në Tiranë, Ekonomi: Bashkëpunimi rajonal i rëndësishëm për integrimin në BE

Situata ekonomike në Shqipëri dhe më gjerë në Ballkanin Perëndimor ka qënë në qendër të fjalës që ka mbajtur ministrja e ekonomisë Milva Ekonomi në Komisionin e Ekonomisë në kuadër të Asamblesë Parlamentare të NATO-s që po mban punimet në Tiranë. Përfaqësuesit e vendeve anëtare të NATO-s të pranishëm në …

Më shumë