KRYEFAQJA » Tag Archives: bashkia

Tag Archives: bashkia

Tiranë, i ftohti ka sjelle probleme me energjine dhe ujin

Ngricat sjellin mungesa në furnizimin me ujë

Banorët e kryeqytetit pohojnë se tubacionet apo depozitat në ambjentet e jashtme në shumë raste kanë dalë jashtë funksionit, si pasojë e temeperaturave të ulta. Ndërkohë ujësjellësi i Tiranës sqaron se rrjeti i furnizimit me ujë është në funksionim të plotë. Pavarësisht kësaj punonjësit e Ukt-së u janë përgjigjur konsumatorëve …

Më shumë