KRYEFAQJA » Tag Archives: dializa

Tag Archives: dializa

Dializa ofrohet edhe në Elbasan

Dializa ofrohet edhe në Elbasan

Nga muaji prill, hemodializa ofrohet në kushte bashkëkohore edhe në Spitalin Rajonal të Elbasanit, duke i dhënë fund kalvarit të pacientëve me insuficiencë renale kronike. Ndonëse reparti i hemodializës në këtë spital ishte hapur prej vitit 2005, në dispozicion të tij ishte vendosur në një dhomë e vogël, ku për …

Më shumë

Ndërhyrjet në zemër dhe dializa, tashmë falas dhe për personat e pasiguruar

Rreth 600 mijë të pasigurarit që kanë filluar të përiftojnë që prej muajit janar barna me rimbursim, janë gjithashtu përfitues edhe të 10 paketave shëndetësore që financohen nga Fondi i Sigurimeve shëndetësore në spitalet publike dhe private. Kështu një ndërhyrje koronare në zemër, apo një shërbim dialize në veshka, apo …

Më shumë