KRYEFAQJA » Tag Archives: Bosnje – Hercegovinë

Tag Archives: Bosnje – Hercegovinë

Nënshkruhet memorandumi për ndërtimin e Gazsjellësit Adriatiko-Jonian

Nënshkruhet memorandumi për ndërtimin e Gazsjellësit Adriatiko-Jonian

Gazsjellësi adriatiko-jonian, i gjatë 516 kilometra, nga Shqipëria në Kroaci, do të ndërtohet nga kompania azere, “Socar”. Memorandumi mes Shqipërisë, Kroacisë, Malit të Zi dhe Bosnje Hercegovinës dhe “Sokar” është firmosur gjatë punimeve të forumit të Kroacisë, që u zhvillua në datat 25 dhe 26 gusht,bëhet e ditur në një …

Më shumë