KRYEFAQJA » Tag Archives: eulex

Tag Archives: eulex

EULEX përgjysmon personelin

Misioni i BE-së për shtetin ligjor në Kosovë, EULEX, do të shkurtojë ndjeshëm personelin. Më shumë përgjegjësi u kalon autoriteteve të drejtësisë dhe të policisë në Kosovë. Aktualisht janë 1 600 persona të punësuar nga ky mision, por deri në fund të këtij viti numri i punonjësve do të përgjysmohet …

Më shumë

Këshilli i Bashkimit Evropian miraton buxhetin për Gjykatën Speciale

Këshilli i Bashkimit Evropian ka miratuar buxhetin për mbështetje të dhomave të Gjykatës Speciale prej afro 29 milionë eurosh për një periudhë një vjeçare. Njëkohësisht me buxhetin e Gjykatës Speciale Këshilli ka miratuar edhe buxhetin për EULEX-in, në një shumë prej afro 35 milionë eurosh për një periudhë prej dy …

Më shumë