KRYEFAQJA » Tag Archives: FRONTEX

Tag Archives: FRONTEX

Kriza e refugjatëve, BE ndihmë në kufirin shqiptaro-grek

KE zgjat me tre muaj kontrollin e kufijve brenda BE

Bashkimi Europian do të ofrojë asistencë në kufijtë e Shqipërisë me Greqinë. Në deklaratën e lëshuar për këtë qëllim nga Këshilli Europian bëhet e ditur se kjo asistencë do të shtrihet dhe në kufijte veriorë të Greqisë me ish-Republikën Jugosllave të Maqedonisë dhe Shqipërisë. Synimi i këtij pëforcimi është sigurimi …

Më shumë