KRYEFAQJA » Tag Archives: BERZH

Tag Archives: BERZH

Qeveria shqiptare firmos marrëveshjen me BERZH; Rama: Moment historik

Ndalohet personi që ka kërcënuar me letra kryeministrin

Qeveria shqiptare dhe Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) firmosën sot në Tiranë, marrëveshjen në mbështetje të financimit të agrobiznesit shqiptar. Kryeministri Edi Rama duke i uruar mirëseardhjen në Tiranë Presidentit të Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim, Sir Suma Chakrabarti, u shpreh se, vizita e tij sot vjen …

Më shumë

Isa Mustafa merr pjesë në samitin e Investimeve të Ballkanit Perëndimor në Londër

Kryeministri Mustafa u shpreh se samiti i Investimeve të Ballkanit Perëndimor, ku po merrte pjesë, ofron një mundësi të veçantë të koordinimit të aktiviteteve për zhvillim ekonomik. “ Si pjesë e vendeve të Ballkanit Perëndimor, Kosova tashmë është angazhuar në projekte të ndryshme rajonale të cilat janë qenësore për zhvillimin ekonomik …

Më shumë

Rama: Do pendoheni që nuk investuat sot në Shqipëri!

Rama: Do pendoheni që nuk investuat sot në Shqipëri!

Për të dytin vit në Londër u mbajt, Samiti për Investimet në Ballkanin Perëndimor, i iniciuar nga Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), për të promovuar potencialet dhe perspektivën ekonomike të rajonit. Të mbledhur në selinë qendrore të BERZH, Kryeministrat e Shqipërisë, Malit të Zi, Serbisë, Kosovës, Bosnje-Hercegovinës, Kroacisë, …

Më shumë

Bujqësi, Qeveria dhe BERZH marrëveshje kreditimi 15 milionë euro

Bujqësi, Qeveria dhe BERZH marrëveshje kreditimi 15 milionë euro

Qeveria shqiptare  dhe BERZH, firmosën një marrëveshje kreditimi në fushën e bujqësisë. Sipas ministrit të bujqësisë Edmond Panariti, sipas kësaj marrëveshjeje do të aktivizohen bankat e nivelit të dytë, ku garantë do të jenë qeveria shqiptare dhe BERZH. “Krijimi i një fondi të garancisë që do të jetë zanafilla e …

Më shumë

Rama në Lushnjë: Formalizohuni! Nuk do të kemi asnjë taksë për prodhimin e fermerit!

Rama në Lushnjë: Formalizohuni! Nuk do të kemi asnjë taksë për prodhimin e fermerit!

Pas aksionit për formalizimin e bizneseve në qytet, kryeministri Edi Rama duket se po synon edhe formalizimin e bizneseve buqësore në fshat. Ai ishte të martën në Lushnjë, ku inspektoi dy investime të rëndësishme, përfituese nga skemat mbështetëse të Agjensisë për Zhvillim Bujqësor dhe Rural (AZHBR-së). Kryeministri i bëri thirrje …

Më shumë