Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kampionati botëror i basketbollit, pa pagesë në RTSH
30 gusht e deri më 14 shtator 2014 nga Spanja

TRUPI DHE SHENDETI
Nën drejtimin e mjekut Flamur Topi.
Më shumë
E HëNë - E PREMTE, ORA 09.00
JO VETEM KAFE
Mëngjesi vjen më këndshëm nëpërmjet programit \\\"Jo vetëm kafe\\\".
Më shumë

ÇDO Të SHTUNë, ORA 23.00
Gjithçka Shqip

Më shumë

LIVE STREAMS
TVSH
TVSH
PROGRAMI TVSH
RADIO TIRANA PROGRAMI DITOR, E PREMTE 29/08/2014
06:00 Himni
06:01 LAJME
06:02 Ritme nga muzika jone popullore
06:30 Ritme nga muzika jone e lehte
07:00 Zeri i Amerikes ne Shqip - Lajme
07:30 “TJETER MENGJES”
08:00 Edicioni lajmeve
08:20 Vijon “Tjeter mengjes”
09:00 Nje date, nje histori, nje kuriozitet
09:10 “VERANDA BAR”
10:00 LAJME
10:03 Spote promocionale
10:10 “KOHE VERE NE RADIO TIRANA”
11:00 LAJME
12:00 LAJME
13:00 LAJME
13:02 “TINGUJ PER JU”
14:00 LAJME
14:30 “RRUZULLI MAGJIK”
15:00 EDICIONI I LAJMEVE TE DREKES
15:20 Hite BOTERORE
16:00 “GJITHÇKA SHQIP”
17:00 EDICIONI INFORMATIV I PASDITES
17:20 Disku im eshte juaji
18:00 LAJME
18:02 Eurosong 2013
18:18 “Fame dhe hite”
19:00 LAJME
19:02 MIQ TE MBREMJES
19:50 Radio Perralla
19:55 Kalendar
20:00 REVISTA RADIOFONIKE E MBREMJES
20:20 Nje date, nje histori, nje kuriozitet
20:30 “KOHE VERE NE RADIO TIRANA”
22:00 EDICIONI I FUNDIT KRYESOR I LAJMEVE
22:30 “HAPUR”
00:00 LAJME
TINGUJ QE PASUROJNE SHPIRTIN